top of page
Поиск
  • Фото автораМария Мердак

10 найкращих сайтів для вивчення англійської мови

Learn English – чудовий проект від Британської Ради (British Council), створений для вивчення англійської мови. На сайті ви зможете знайти безліч матеріалів для вивчення граматики та лексики англійської мови, зможете переглянути цікаві відео та в ігровій формі закріпити вивчений матеріал.

Learning English від BBC – всесвітньо відомий сервіс для вивчення англійської мови та культури. Цей сервіс пропонує навчання по рівням у вигляді курсів, де у цікавій відео формі ви зможете вивчити всі тонкощі англійської мови та закріпити пройдений матеріал за допомогою вправ. Особливістю проекту є те, що навчання проводять не тільки професійні викладачі, а й волонтери з різних куточків світу, які діляться своїм власним досвідом вивчення іноземної мови.

Engvid – це безкоштовні відео-уроки англійської. Вони градуйовані за рівнем англійської та мовними навичками. Тому ви зможете вивчати мову як загалом, так і покращити свої певні навички, або ж підготуватись до проходження міжнародних тестів з англійської, таких як IELTS, TOEFL тощо.

Duolingo – популярний безкоштовний сервіс для вивчення іноземних мов. Базується він на поступовому вивченні іноземної мови від окремих слів до цілих речень. При цьому кожен урок має невеличкий граматично-лексичний коментар з поясненнями. Використовувати цей сервіс можна не тільки на комп’ютері, а й завантажити додаток на телефон або планшет.

Memrise – відомий сервіс для вивчення лексики. Ви зможете обрати серед готових наборів слів для вивчення, або ж створити свої власні. Фішка сервісу полягає в алгоритмі вивчення слів – ви тренуєте їх таким чином, щоб вони з короткотермінової пам’яті перейшли у довгострокову. Наприклад, кожного дня вам потрібно буде протягом 5-15 хв потренувати раніше вивчені слова, щоб закріпити їх, а також вивчити порцію нових. Завдяки такій методиці ви краще запам’ятовуватиме слова і загалом покращите свою пам’ять. Більшість функцій сервісу безкоштовна.

Lingualeo – веселий сервіс для вивчення англійської мови. Ви подорожуєте по саванні та маєте друзяку Лео, якого треба кожного дня годувати. А годуєте ви його, виконуючи завдання, підібрані відповідно до вашого рівня англійської та інтересів. Тут ви знайдете не тільки безліч відео та аудіо матеріалів, а й текси для читання, цікаві тренування для запам’ятовування слів та граматики. Певна частина функціоналу є безкоштовною, і цим сервісом також можна користуватися і на мобільних пристроях, завантаживши відповідний додаток.Якщо ви любите слухати музику, то поєднайте приємне з корисним.

В цьому вам допоможе Lyrics Training– сайт для вивчення іноземної мови за допомогою пісень. Ви можете обрати будь-який відеокліп та рівень складності, а опісля будете ознайомлюватися з текстом пісні та вставляти пропущені слова. Таким чином ви можете не тільки слухати музику, а й вивчати мову. Позмагайтеся з друзями, хто краще знає текст пісень і вміє гарно співати.

English For Everyone – чудовий сайт із різноманітними завданнями з англійської мови, які ви можете роздрукувати. Тут ви знайдете цікаві завдання з граматики та письма, читання та лексики, а також багато кросвордів, загадок та шарад. Всі завдання поділені по рівням та категоріям.

Language Guide – інтерактивний словничок в картинках. З його допомогою ви зможете вивчити нові слова і ознайомитися з їх вимовою. Слова розміщені певними тематичними групами для кращого їх засвоєння – наприклад, будова тіла, тварини тощо.

Щоб покращити сприйняття англійської на слух – завітайте на сайт ESL-LAB. Він створений вчителем англійської Ренделом Девісом (Randall Davis). На ньому розміщено безліч коротких аудіо уроків із тестовими завданнями.


6 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page